Wednesday, November 15, 2017

Πρόκριση με ανατροπή για την Εθνική Νέων


Παρόλο που οι παίκτες του Γιάννη Γκούμα βρέθηκαν πίσω στο σκορ, κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ απέναντι στην Ρωσία, να νικήσουν 2-1 και να προκριθούν στην Elite Round του EURO U19 σε ένα ματς ροντέο με δύο κόκκινες που διεξήχθη στο Γεντί Κουλέ.
Οι παίκτες της Εθνικής είχαν σε όλη την διάρκεια του αγώνα τον έλεγχο όμως οι Ρώσοι κατάφεραν να προηγηθούν με τον Τινκιζίαν στο 21' του αγώνα κόντρα στην ροή του παιχνιδιού. Οι 'Έλληνες κατάφεραν να αντιδράσουν λίγο πριν την ανάπαυλα του παιχνιδιού, όταν στο 45' κέρδισαν πέναλτι από χέρι που έκανε ο Γκολούμπεφ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο τερματοφύλακας της Εθνικής Μάριος Σιαμπάνης που έκανε το 1-1 σε ένα κρίσιμο σημείου του παιχνιδιού.
Το δεύτερο ημίχρονο κύλισε στο ίδιο τέμπο με την Ελλάδα να έχει τον έλεγχο και να πετυχαίνει το γκολ που της έδωσε την πρόκριση στο 77' με τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη. Στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης» βρέθηκε αρκετός ο κόσμος προκειμένου να στηρίξει την προσπάθεια των παικτών του Γιάννη Γκούμα. Η Εθνικής μας τερμάτισε πίσω απ' την αήττητη Ρουμανία η οποία στο τελευταίο της παιχνίδι νίκησε εύκολα το Γιβραλτάρ με 8-0 στο Παγκρήτιο Στάδιο.
Ελλάδα: Σιαμπάνης, Παπάζογλου, Δημητρίου, Χατζηδίμπας, Καμπέτσης, Ξενιτίδης (75’ Γιούσης), Κωστανάσιος, Μελιόπουλος, Δημήτρουλας (57’ Εμμανουηλίδης), Δουβίκας (80’ Νταλακούρας), Τάμπας.
Ρωσία: Λομάεφ, Γκολούμπεφ (46’ Μουσάεφ), Μπορόντιν, Γκόρσκοφ, Ούκτιν, Ντιβέεφ, Κακόεφ, Εβγκένιεφ, Τσιπσένκο (64’ Ρουντένκο), Τινκιζιάν, Κισέλεφ (38’ Σουλεϊμάνοφ).