Monday, January 28, 2019

Η Grecotel Hotels and Resorts στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ Ηρακλείου


Ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους της βιομηχανίας Τουρισμού στην Κρήτη και όλης της Ελλάδας, η Grecotel, παρουσίασε σε συνεργασία με το ΙΕΚ ΑΚΜΗ Ηρακλείου, τις ξενοδοχειακές μονάδες που διαθέτει, τις άριστες συνθήκες εργασίας των μελών τις καθώς και τις ανέσεις που προσφέρει σε κάθε επισκέπτη.

Σε ένα επιμορφωτικό σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ομίλου ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Κρήτη και απευθυνόμενο σε σπουδαστές των τμημάτων Τουρισμού, Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής, εκπρόσωποι της  Grecotel παρουσίασαν το εταιρικό πρόγραμμα του Ομίλου.

Οι φοιτητές παρακολούθησαν με μεγάλη προσοχή και αφοσίωση τις πληροφορίες και τις λεπτομέρειες για την ιστορία και δράση της Grecotel στην Ελλάδα. Άλλωστε οι τέσσερις εισηγητές της παρουσίασης, όπου ανήκαν στο προσωπικό δυναμικό της εταιρίας, ήταν ιδιαίτερα φιλικοί και ευδιάθετοι καλύπτοντας έτσι κάθε απορία των παρευρισκομένων.
Η παρουσίαση περιλάμβανε πληροφορίες σχετικά με την επαγγελματική κατάρτιση των φοιτητών, εφόσον εκείνοι επιθυμούν να επιλέξουν ένα από τα πολλά ξενοδοχεία της Grecotel για την πρακτική τους. Δεν παρέλειψαν, μάλιστα, να κάνουν μια ιστορική αναδρομή για το πως ξεκίνησε η Grecotel και πως κατέληξε να έχει 31 συγκροτήματα σ' όλη την Ελλάδα απασχολώντας 6.300 εργαζομένους, κάνοντας την έτσι έναν από τους μεγάλους εργοδότες στην Ελληνική βιομηχανία τουρισμού. Οι μαθητές παρακολούθησαν δυο βίντεο σχετικά με την εταιρεία, στο τέλος παρέθεσαν τα ερωτήματα τους, ενώ με την λήξη της παρουσίασης δόθηκε ένα συμβολικό δώρο, το οποίο ήταν ένα στυλό με την επωνυμία της εταιρείας.

Κατερίνα Λούσα (Σπουδάστρια Δημοσιογραφίας ΙΕΚ ΑΚΜΗ Ηρακλείου)